Op 22 april stuurt KLM vanuit de woestijn in de Amerikaanse staat Nevada een speciale ruimteballon de lucht in. Daaronder hangen camera's en een gps zodat de reis van de ballon precies gevolgd kan worden.

Wanneer de ballon de buitenste atmosfeer binnengaat knapt de ballon en zweeft de lading aan een parachute terug naar de aarde.

Voordat de ballon de ruimte ingeschoten wordt kunnen deelnemers online voorspellen hoe hoog de ballon volgens hen zal komen. Degene die de meest nauwkeurige voorspelling deed wint een vlucht voor twee personen naar Curaçao, een verblijf aldaar in een luxehotel en een ruimtevlucht voor één persoon aan boord van raketvliegtuig SXC Lynx.

Deelnemers aan deze Claim your place in Space wedstrijd kunnen zich aanmelden via www.klm.com/space. (MS)

Op 22 april stuurt KLM vanuit de woestijn in de Amerikaanse staat Nevada een speciale ruimteballon de lucht in. Daaronder hangen camera's en een gps zodat de reis van de ballon precies gevolgd kan worden. Wanneer de ballon de buitenste atmosfeer binnengaat knapt de ballon en zweeft de lading aan een parachute terug naar de aarde. Voordat de ballon de ruimte ingeschoten wordt kunnen deelnemers online voorspellen hoe hoog de ballon volgens hen zal komen. Degene die de meest nauwkeurige voorspelling deed wint een vlucht voor twee personen naar Curaçao, een verblijf aldaar in een luxehotel en een ruimtevlucht voor één persoon aan boord van raketvliegtuig SXC Lynx. Deelnemers aan deze Claim your place in Space wedstrijd kunnen zich aanmelden via www.klm.com/space. (MS)