Touroperator Luxury Travel Intelligence is op zoek naar een kandidaat die incognito de vakantieadressen van de allerrijksten wil uitproberen en beoordelen. LTI, gespecialiseerd in luxreizen, wil er immers zeker van zijn dat de hotels en resorts die zij aanbieden voldoen aan de hoogste eisen.

De reis vertegenwoordigt een waarde van maar liefst een miljoen dollar. De winnaar overnacht bijvoorbeeld op Necker Island, een privé-eiland van Virgin eigenaar Richard Branson bij de Britse Maagdeneilanden, in een van de duurte suites van Las Vegas, in het exclusieve Gritti Paleis in Venetië, in het gloednieuwe decadente hotel L'Apogee in Courchevel en op het Velaa Private Island in de Maldiven.

Aan welke eisen moet de gezochte kandidaat voldoen? Hij of zij moet discreet, kritisch, open en welbespraakt zijn. Ook moet hij of zij over de nodige reiservaring en reiskennis beschikken, een passie voor reizen hebben en geïnteresseerd zijn in gastronomie, kunst en entertainment.

Het enige wat je moet doen om deel te nemen is je registeren op de website VeryFirstTo en in maximaal 65 woorden uitleggen waarom juist jij degene bent die de hoofdprijs verdient. Voeg ook je CV toe en verstuur het ten laatste op 30 april. (MS)

Touroperator Luxury Travel Intelligence is op zoek naar een kandidaat die incognito de vakantieadressen van de allerrijksten wil uitproberen en beoordelen. LTI, gespecialiseerd in luxreizen, wil er immers zeker van zijn dat de hotels en resorts die zij aanbieden voldoen aan de hoogste eisen. De reis vertegenwoordigt een waarde van maar liefst een miljoen dollar. De winnaar overnacht bijvoorbeeld op Necker Island, een privé-eiland van Virgin eigenaar Richard Branson bij de Britse Maagdeneilanden, in een van de duurte suites van Las Vegas, in het exclusieve Gritti Paleis in Venetië, in het gloednieuwe decadente hotel L'Apogee in Courchevel en op het Velaa Private Island in de Maldiven. Aan welke eisen moet de gezochte kandidaat voldoen? Hij of zij moet discreet, kritisch, open en welbespraakt zijn. Ook moet hij of zij over de nodige reiservaring en reiskennis beschikken, een passie voor reizen hebben en geïnteresseerd zijn in gastronomie, kunst en entertainment. Het enige wat je moet doen om deel te nemen is je registeren op de website VeryFirstTo en in maximaal 65 woorden uitleggen waarom juist jij degene bent die de hoofdprijs verdient. Voeg ook je CV toe en verstuur het ten laatste op 30 april. (MS)