Win een jaar lang luxueus reizen ter waarde van een miljoen dollar

© Virgin Limited

Een jaar lang op reis, overnachten in de meest luxe hotels, dineren in de beste restaurants en varen aan boord van de duurste jachten en dat allemaal gratis? De Britse firma VeryFirstto en de in luxereizen gespecialiseerde touroperator LTI maken dit mogelijk.

Touroperator Luxury Travel Intelligence is op zoek naar een kandidaat die incognito de vakantieadressen van de allerrijksten wil uitproberen en beoordelen. LTI, gespecialiseerd in luxreizen, wil er immers zeker van zijn dat de hotels en resorts die zij aanbieden voldoen aan de hoogste eisen.

De reis vertegenwoordigt een waarde van maar liefst een miljoen dollar. De winnaar overnacht bijvoorbeeld op Necker Island, een privé-eiland van Virgin eigenaar Richard Branson bij de Britse Maagdeneilanden, in een van de duurte suites van Las Vegas, in het exclusieve Gritti Paleis in Venetië, in het gloednieuwe decadente hotel L’Apogee in Courchevel en op het Velaa Private Island in de Maldiven.

Aan welke eisen moet de gezochte kandidaat voldoen? Hij of zij moet discreet, kritisch, open en welbespraakt zijn. Ook moet hij of zij over de nodige reiservaring en reiskennis beschikken, een passie voor reizen hebben en geïnteresseerd zijn in gastronomie, kunst en entertainment.

Het enige wat je moet doen om deel te nemen is je registeren op de website VeryFirstTo en in maximaal 65 woorden uitleggen waarom juist jij degene bent die de hoofdprijs verdient. Voeg ook je CV toe en verstuur het ten laatste op 30 april. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content