Win een bed op het strand van Oostende

© Eastpak

Maandag 6 augustus kunnen 150 mensen overnachten op het strand van Oostende in een comfortabel bed.

In het kader van een promocampagne van rugzak- en schoenenmerk Eastpak kan je een duoticket voor een nacht onder de sterrenhemel op het strand van Oostende winnen.

De wedstrijd past in Eastpaks promocampagne “When was the last time you did something for the first time?” ter gelegenheid van de lancering van hun eerste schoenencollectie.

Aanleiding van de originele campagne is de exhibitie “A storm is coming” in Fort Napoleon in Oostende van visueel kunstenaar Storm Thorgeson. In 1987 maakte de Britse Thorgeson de platenhoes van het Pink Floyd album “A Momentary Lapse of Reason”.

Voor die cover werden maar liefst 750 bedden uitgestald op het strand in Devon. Op maandag 6 augustus zal een fractie daarvan, 150 bedden, het strand van Oostende in de juiste sfeer brengen.

DeelnemenOm kans te maken op een van die bedden en een unieke ervaring moet je enkel een antwoord geven op de vraag waar het allemaal om gaat: wanneer deed jij voor het laatst iets voor de eerste keer?

Deelnemen kan op de facebookpagina van Eastpak Belgium tot en met 31 juli. De winnaars worden 1 augustus op de hoogte gebracht. (LG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content