De toeristische dienst van de Filipijnen roept iedereen op om op vakantie te gaan naar het door de zware tyfoon Haiyan getroffen land.

De Filipijnen kreeg begin november de zwaarste tyfoon uit de geschiedenis over zich heen. De beelden die we nu zien wekken de indruk dat het hele land in puin ligt. In de regio rond Tacloban is de ravage inderdaad enorm groot, maar in 97 procent van het land is niets gebeurd.

Please come. We're open

Toeristen zijn erg belangrijk voor de Filipijnse economie en zorgen voor bijna drie miljoen banen. Als de toeristen de komende tijd weg blijven betekent dit nog meer schade voor de economie en de lokale gemeenschappen die leven van het toerisme. Vooral de inwoners op de vele kleine eilandjes (de Filippijnen telt er ruim 7.000) zijn afhankelijk van de toeristen.

De boodschap van de Filippijnen aan de toeristen is dan ook: "Please come. We're open." (MS)

De toeristische dienst van de Filipijnen roept iedereen op om op vakantie te gaan naar het door de zware tyfoon Haiyan getroffen land. De Filipijnen kreeg begin november de zwaarste tyfoon uit de geschiedenis over zich heen. De beelden die we nu zien wekken de indruk dat het hele land in puin ligt. In de regio rond Tacloban is de ravage inderdaad enorm groot, maar in 97 procent van het land is niets gebeurd.Please come. We're open Toeristen zijn erg belangrijk voor de Filipijnse economie en zorgen voor bijna drie miljoen banen. Als de toeristen de komende tijd weg blijven betekent dit nog meer schade voor de economie en de lokale gemeenschappen die leven van het toerisme. Vooral de inwoners op de vele kleine eilandjes (de Filippijnen telt er ruim 7.000) zijn afhankelijk van de toeristen. De boodschap van de Filippijnen aan de toeristen is dan ook: "Please come. We're open." (MS)