'Skiresort Service International' na het testen van 70 skigebieden in acht landen Wilder Kaiser - Brixental in Oostenrijk uitgeroepen tot het beste skioord ter wereld.

Het onafhankelijke serviceplatform prijst vooral de voortdurende moderniseringen en verbeteringen in de Wilder Kaiser. Met 91 liften, 297 kilometer aan pisten in iedere moeilijkheidsgraad is de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental het grootste aaneengesloten skigebied in Oostenrijk.

Het aanbod is eigenlijk al perfect, maar toch komen er ieder jaar nieuwe skiliften, kabelbanen en verbindingen tussen verschillende skigebieden bij.

Behalve Wilder Kaiser kregen ook Val Gardena/ Gröden in Itali? en Ski-Optimal Kaltenbach-Hochfügen uitgeroepen tot 'Top-Resorts 2009'.

Informatie
Top Resorts

'Skiresort Service International' na het testen van 70 skigebieden in acht landen Wilder Kaiser - Brixental in Oostenrijk uitgeroepen tot het beste skioord ter wereld. Het onafhankelijke serviceplatform prijst vooral de voortdurende moderniseringen en verbeteringen in de Wilder Kaiser. Met 91 liften, 297 kilometer aan pisten in iedere moeilijkheidsgraad is de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental het grootste aaneengesloten skigebied in Oostenrijk.Het aanbod is eigenlijk al perfect, maar toch komen er ieder jaar nieuwe skiliften, kabelbanen en verbindingen tussen verschillende skigebieden bij.Behalve Wilder Kaiser kregen ook Val Gardena/ Gröden in Itali? en Ski-Optimal Kaltenbach-Hochfügen uitgeroepen tot 'Top-Resorts 2009'. InformatieTop Resorts