Tot voor kort bezochten toeristen sporadisch en op eigen initiatief een wijnbouwer. Het Bureau Interprofessionel des Vins de Bourgogne zorgt er nu voor dat toeristen makkelijker de weg vinden.

Het bureau geeft handige gidsen uit rond een bepaald thema zoals Bourgognes en Fête met alle wijnevenementen in Bourgondië en La Carte de la Route des Vins de Bourgogne, een handige kaart met alle wijnproducenten, bezienswaardigheden en toeristische routes.

Ook ontwikkelt het bureau toepassingen voor smartphones die u gratis kunt downloaden viawww.vins-tourisme-bourgogne.com.

De echt geïnteresseerde wijntoerist kan terecht bij de Bourgondische wijnschool, waar op een professionele en ludieke manier cursussen over de rijkdom van de Bourgondische wijnen worden gegeven.

Maaike Schwering

Tot voor kort bezochten toeristen sporadisch en op eigen initiatief een wijnbouwer. Het Bureau Interprofessionel des Vins de Bourgogne zorgt er nu voor dat toeristen makkelijker de weg vinden. Het bureau geeft handige gidsen uit rond een bepaald thema zoals Bourgognes en Fête met alle wijnevenementen in Bourgondië en La Carte de la Route des Vins de Bourgogne, een handige kaart met alle wijnproducenten, bezienswaardigheden en toeristische routes. Ook ontwikkelt het bureau toepassingen voor smartphones die u gratis kunt downloaden viawww.vins-tourisme-bourgogne.com. De echt geïnteresseerde wijntoerist kan terecht bij de Bourgondische wijnschool, waar op een professionele en ludieke manier cursussen over de rijkdom van de Bourgondische wijnen worden gegeven. Maaike Schwering