De populaire tekenfilmserie Wickie de Viking is het thema van de 17e editie van het evenement Shapes in White in Ischgl.

Op de pistes van Ischgl en de Silvretta Arena hebben professionele beeldhouwers aan metershoge sneeuwsculpturen gewerkt. Zo staat er een ijzig beeld van Wickie en de wolven, De Verschrikkelijke Sven en de bekende aflevering dat Snorre tandpijn heeft is nagemaakt.

Er is ook een speciale skitour langs de 10 sculpturen uitgezet. De sneeuwsculpturen zijn zeker tot april te zien, want sneeuw in Ischgl is gegarandeerd tot het voorjaar.

Winnaar Shapes in White Ischgl

Een selectie van tien teams kreeg de kans om hun ontwerp van sneeuw en ijs te realiseren tijdens het evenement Shapes in White. Dit jaar ging Italië er met de eerste prijs vandoor. De sneeuwsculpturen zijn zeker tot april te zien, want sneeuw in Ischgl is gegarandeerd tot het voorjaar.

Alicia Keys

Aan het einde van het winterseizoen op 1 mei, als Wickie de Viking bijna is gesmolten, geeft Alicia Keys een gratis live concert op de piste in Ischgl. Op de Idalp (2.300) verrijst een groot podium waar de Amerikaanse zangeres nummers als Fallin' en A Womans Worth ten gehore zal brengen.

De populaire tekenfilmserie Wickie de Viking is het thema van de 17e editie van het evenement Shapes in White in Ischgl. Op de pistes van Ischgl en de Silvretta Arena hebben professionele beeldhouwers aan metershoge sneeuwsculpturen gewerkt. Zo staat er een ijzig beeld van Wickie en de wolven, De Verschrikkelijke Sven en de bekende aflevering dat Snorre tandpijn heeft is nagemaakt. Er is ook een speciale skitour langs de 10 sculpturen uitgezet. De sneeuwsculpturen zijn zeker tot april te zien, want sneeuw in Ischgl is gegarandeerd tot het voorjaar.Winnaar Shapes in White Ischgl Een selectie van tien teams kreeg de kans om hun ontwerp van sneeuw en ijs te realiseren tijdens het evenement Shapes in White. Dit jaar ging Italië er met de eerste prijs vandoor. De sneeuwsculpturen zijn zeker tot april te zien, want sneeuw in Ischgl is gegarandeerd tot het voorjaar.Alicia Keys Aan het einde van het winterseizoen op 1 mei, als Wickie de Viking bijna is gesmolten, geeft Alicia Keys een gratis live concert op de piste in Ischgl. Op de Idalp (2.300) verrijst een groot podium waar de Amerikaanse zangeres nummers als Fallin' en A Womans Worth ten gehore zal brengen.