Whisky Minicruise met P&O Ferries

De Whisky Minicruises met vertrek in de vooravond telkens op vrijdag namelijk 31 oktober, 21 november en 5 december 2008, worden nu uitgebreid met een extra afvaart op vrijdag 14 november 2008. Terugkeer in Zeebrugge op zondagmorgen.

Het programma omvat telkens op de heen- en terugreis een ‘whiskytasting’, onder de leiding van Filip Verleye, “Whisky Ambassador of the Year 2007”.

Zowel tijdens de heen- als de terugreis worden de deelnemers wegwijs gemaakt in de wereld van de single malt whisky. Het accent ligt op exclusieve single malts uit Schotland, hƩt whiskyland bij uitstek.

P&O Ferries biedt deze Whisky Minicruise aan voor een all-in prijs van ā‚¬169,- p.p.

De all-in omvat:
– de nachtelijke overtocht heen en terug in een 2-persoons inside cabin (met douche en toilet)
– een heerlijk 5-gangen buffetdiner, zowel op de heen- als de terugreis
– een verkwikkend ontbijt zowel, op de heen- als de terugreis
– een whiskyproeverij op de heenreis Ć©n een whiskyproeverij op de terugreis
– de transfer heen en terug van de P&O-terminal in Hull naar het centrum van de stad
– gratis parkeerplaats in Zeebrugge

Zijn niet inbegrepen: de dranken aan boord (in bars en restaurants), alsook de maaltijden en dranken overdag in Hull.

De cruisebeleving aan boord is een ervaring op zich. Met gezellige bars, lounges, disco, cinema, casino en uiteraard ook de restaurants is alles voorhanden voor twee onvergetelijke avonden vol ambiance. Bij de aankomst ’s morgens staat de bus klaar aan de terminal voor een volle vrije dag in Hull.

De stad Hull heeft enkele bijzonder interessante musea: het Streetlife Museum, het Hull & East Riding Museum en het Wilberforce House. Ze liggen allemaal naast elkaar en samen vormen ze The Museum Quarter dat helemaal gratis te bezoeken is.

Daarnaast heeft Hull met The Deep – het enige museum in Hull waar je voor betalen moet -een diepzeeaquarium van wereldformaat. Er valt ook heel wat te winkelen, met het centraal gelegen Princes Quay shoppingcentrum als grootste blikvanger.

Vergeet niet dat de Christmas shopping traditioneel heel vroeg begint in Engeland. Als havenstad die zichzelf respecteert, heeft Hull voorts een attractieve jachthaven waar het heerlijk rondwandelen is.

Het aantal plaatsen voor de ‘whiskytasting’ is beperkt.

Informatie
Telefoonnummer 070/70 77 71
P&O Ferries

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content