Westhoek biedt toeristisch pakket “In Vlaamse Velden” aan

In navolging van de tv-serie “In Vlaamse Velden” biedt Westtoer een toeristisch gamma aan dat toeristen langs belangrijke sites van de Eerste Wereldoorlog en de opnameplaatsen voert.

Van zodra de camera’s voor de serie “In Vlaamse Velden” stopten met draaien, stroomden kijklustigen toe om op zoek te gaan naar de decors. Dankzij Westtoer kan dat voortaan gemakkelijker en efficiënter. Westhoek werkte drie fietsparcours uit langs de belangrijkste opnamesites, maar ook langs historische plaatsen.

Verblijfsarrangementen

Daarnaast werden twintig verblijfsarrangementen uitgewerkt die gebundeld werden in een pocketbrochure. Het summum volgt op 15 maart, tijdens de “In Vlaamse Velden Dag”. Tijdens die dag kunnen liefhebbers van de serie de opnamelocaties en historische plaatsen bezoeken in het bijzijn van enkele acteurs en teamleden. De kijkers kunnen dan in preview de laatste aflevering zien in Veurne.

Voorts kunnen ook dagtrips voor groepen geboekt worden, is er een gratis inspiratiekaart en de “In Vlaamse Velden”-bezoekersgids met getuigenissen van de acteurs.

“Het is de bedoeling dat al onze evenementen er toe leiden dat de vredesboodschap ook de komende honderd jaar wordt verder gedragen”, aldus gedeputeerde Myriam Vanlerberghe, die instaat voor alle herdenkingsevenementen van de provincie. (Belga/MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content