Themapark Futuroscope in het Franse Poitiers is een attractie rijker: het vierdimensionale avontuur Arthur ontworpen door regisseur Luc Besson.

De nieuwe attractie neemt bezoekers mee in de fantasiewereld van het kleine volk Minimoys.

Bij binnenkomst stappen bezoekers direct in de fantasierijke wereld. De enorme decors zorgen ervoor dat bezoekers zich even klein voelen als het Minimoys volk, die verborgen onder de grond in goede harmonie met de natuur leven.

Vervolgens stappen de bezoekers aan boord van simulators in vorm van grote lieveheersbeestjes. Samen met Arthur gaan zij, in een spannende race tegen de klok, op zoek om terug te kunnen keren naar de menselijke wereld. Tijdens dit spannende avontuur zit zowel jong als oud niet stil. Letterlijk.

De attractie bestaat uit een motion simulator. Wanneer de Minimoys door het hoge gras hollen, maakt de stoel waarin u zit dezelfde bewegingen. De wind in uw gezocht laat u voelen hoe snel u gaat.

Er zijn nog meer originele dynamische 4D effecten: het gevoel van kleven in een spinnenweb of de natte tong van een kikker.

Themapark Futuroscope in het Franse Poitiers is een attractie rijker: het vierdimensionale avontuur Arthur ontworpen door regisseur Luc Besson. De nieuwe attractie neemt bezoekers mee in de fantasiewereld van het kleine volk Minimoys. Bij binnenkomst stappen bezoekers direct in de fantasierijke wereld. De enorme decors zorgen ervoor dat bezoekers zich even klein voelen als het Minimoys volk, die verborgen onder de grond in goede harmonie met de natuur leven. Vervolgens stappen de bezoekers aan boord van simulators in vorm van grote lieveheersbeestjes. Samen met Arthur gaan zij, in een spannende race tegen de klok, op zoek om terug te kunnen keren naar de menselijke wereld. Tijdens dit spannende avontuur zit zowel jong als oud niet stil. Letterlijk. De attractie bestaat uit een motion simulator. Wanneer de Minimoys door het hoge gras hollen, maakt de stoel waarin u zit dezelfde bewegingen. De wind in uw gezocht laat u voelen hoe snel u gaat. Er zijn nog meer originele dynamische 4D effecten: het gevoel van kleven in een spinnenweb of de natte tong van een kikker.