Wellnesshotel voor honden in Duitsland

Het wordt … steeds ‘ongewoner’ wat sommige hoteliers hun gasten aanbieden. In het Duitse Bad Griesbach vervult Hotel Herzog Tassilo alle wensen van honden en hun baasjes.

Hotelier Michaela Moldan uit het Duitse Bad Griesbach leerde uit ervaring met haar eigen honden Cassy, Cleo en Caoimhe, dat veel hotels het niet echt op honden begrepen hebben en dat het voor hondenliefhebbers vaak moeilijk is een passend verblijf te vinden.

Die baasjes kunnen voortaan terecht in Hotel Herzog Tassilo in Bad Griesbach. Het hotel biedt het ruimste comfort voor mens en… dier. Met meer dan 8.000 overnachtingen vorig jaar bleek de wellnesstempel voor honden van Michaela een schot in de roos.

De honden verblijven in haar hotel als God in Frankrijk en ze hoeven alleen in het restaurant aan de leiband te blijven, maar worden met exclusieve hondenmenu’s wel verwend. De kamer is ingericht volgens de behoeften van de vierbeners en er staat zowel een dierenarts, watermassage, acupunctuur, fysiotherapie enz. ter beschikking van deze verwende dieren.

Voor de hondenliefhebbers is er ook nog een meer met kunstmatig strand en een grote speelweide ter beschikking.

Informatie
Hotel Herzog Tassilo
Oberweinzierler Strasse 2
94086 Bad Griesbach
Tel. 0049/(0)8532/922 822
Internet: Herzog Tassilo

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content