Bij de skipistes van Winterberg, het grootste sneeuwzekere skigebied van West-Duitsland, doemt het spectaculaire eivormige Oversum Vital Resort op.

Het viersterrenhotel, dat vorige zomer in het Sauerland opende, biedt niet alleen een unieke architectuur, design en panoramische vergezichten op de heuvels, maar heeft ook een uitstekend wellnessresort om na een dagje wintersport in alle rust te ontspannen.

Het voormalige kuuroord kreeg een sobere, moderne en sfeervolle make-over, waar ook beautyarrangementen, fitnessfaciliteiten en een 25-meterbad hun plaats kregen. Voor wie het lichaam ook innerlijk wil verzorgen, zetten de jonge koks van het Oversum Vital Resort gerechten op het menu volgens de Logi-methode (Low Glycemic Index), of een laag gehalte aan koolhydraten. Gezond en figuurvriendelijk, dus.

Het skigebied van Winterberg ligt op zo'n 2 km en is vooral geschikt voor beginnende skiërs en snowboarders en gezinnen met kinderen. Ook in de zomer heeft Winterberg heel wat troeven voor fietsers en wandelaars. (TE)

Bij de skipistes van Winterberg, het grootste sneeuwzekere skigebied van West-Duitsland, doemt het spectaculaire eivormige Oversum Vital Resort op. Het viersterrenhotel, dat vorige zomer in het Sauerland opende, biedt niet alleen een unieke architectuur, design en panoramische vergezichten op de heuvels, maar heeft ook een uitstekend wellnessresort om na een dagje wintersport in alle rust te ontspannen. Het voormalige kuuroord kreeg een sobere, moderne en sfeervolle make-over, waar ook beautyarrangementen, fitnessfaciliteiten en een 25-meterbad hun plaats kregen. Voor wie het lichaam ook innerlijk wil verzorgen, zetten de jonge koks van het Oversum Vital Resort gerechten op het menu volgens de Logi-methode (Low Glycemic Index), of een laag gehalte aan koolhydraten. Gezond en figuurvriendelijk, dus. Het skigebied van Winterberg ligt op zo'n 2 km en is vooral geschikt voor beginnende skiërs en snowboarders en gezinnen met kinderen. Ook in de zomer heeft Winterberg heel wat troeven voor fietsers en wandelaars. (TE)