Weldra overnachten in Pairi Daiza?

© iStockphoto

Pairi Daiza is van plan om in het dierenpark een vijfhonderdtal kamers te bouwen, goed voor in totaal zowat 2.000 gasten.

Volgens de kranten De Tijd en L’Echo is het de bedoeling om de ontwerpen tegen eind volgend jaar klaar te hebben. Het dierenpark benadrukt dat er nog niets concreets is, maar dat er wel degelijk over het plan wordt nagedacht.

Het dierenpark in Brugelette (Henegouwen) zou al langer spelen met het idee om een nieuw toeristisch concept uit te werken, waarbij hotelkamers verspreid worden over de verschillende themagebieden in het domein. De bedoeling is om de gasten zo de indruk te geven dat ze tussen de dieren leven en slapen.

Pairi Daiza is momenteel al bezig met het opkopen van gronden die in de omgeving liggen van het dierenpark. Het domein beschikt daardoor intussen over 130 hectare, inclusief de 50 hectare die het dierenpark momenteel inneemt.

Woordvoerder Hubert Vanslembrouck benadrukt wel dat de plannen voor het hotelproject nog niet concreet zijn. “Er zijn nog duizend-en-een kwesties te regelen”, zo klinkt het. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content