Meer dan de helft van de IJslanders gelooft dat elfjes bestaan of kunnen bestaan. In Hafnarfjördur vlakbij Rejkjavik zou een van de grootste koloniën elfen leven. En daar kunt u dan ook deelnemen aan een elfenwandeling.

U bezoekt hun huisjes en wandelt naar de klif Hamarinn in Hellisgerdi Park waar de koninklijke familie van de elfen woont. Onderweg vertelt de gids u alles over de wereld van de elfen. De wandeling duurt anderhalf tot twee uur.

Wilt u nog meer weten over de elfen, dan kunt u lessen volgen aan de Elfenschool in Rejkjavik. Voor 45 euro krijgt u bovendien een Engelstalig boek, koffie of thee, pannenkoeken, het lekkerste brood in IJsland, een chocolade dessert en ter afsluiting een heus Elfencertificaat. (MS)

Meer dan de helft van de IJslanders gelooft dat elfjes bestaan of kunnen bestaan. In Hafnarfjördur vlakbij Rejkjavik zou een van de grootste koloniën elfen leven. En daar kunt u dan ook deelnemen aan een elfenwandeling. U bezoekt hun huisjes en wandelt naar de klif Hamarinn in Hellisgerdi Park waar de koninklijke familie van de elfen woont. Onderweg vertelt de gids u alles over de wereld van de elfen. De wandeling duurt anderhalf tot twee uur. Wilt u nog meer weten over de elfen, dan kunt u lessen volgen aan de Elfenschool in Rejkjavik. Voor 45 euro krijgt u bovendien een Engelstalig boek, koffie of thee, pannenkoeken, het lekkerste brood in IJsland, een chocolade dessert en ter afsluiting een heus Elfencertificaat. (MS)