Wandelen in Berlijn

© iStockphoto

De Belgische reisauteur Erwin De Decker woont gedeeltelijk in Berlijn en gaat nu begeleide wandelingen aanbieden in zijn geliefde stad.

Reisauteur Erwin De Decker werd jaren geleden zó verliefd op Berlijn dat hij er nu een deel van zijn tijd woont. Hij schreef verschillende reisgidsen over Duitsland en Berlijn waaronder 360° Berlijn en 100 x Berlijn en gaat nu ook begeleide wandelingen aanbieden in zijn stad.

De Decker begeleidt de wandelingen in het Nederlands, maar ook Frans is mogelijk. De nadruk in zijn verhalen ligt op de fascinerende geschiedenis van de stad en dat vanuit een Belgische invalshoek, maar je wordt onderweg niet overspoeld met feiten.

De Decker houdt altijd rekening met de specifieke interesses van de groep. De lengte van de wandeling kiezen de deelnemers zelf. Ook kunnen ze een toer maken met een bepaald thema zoals ‘De jaren 1920’ of ‘Geschiedenis in het park Tiergarten’.

De wandelingen vinden plaats van Pasen tot november, en zijn ideaal voor families, een groep vrienden of als bedrijfsuitje. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content