Vroeger werd er in de Indische Oceaan gejaagd op walvissen, maar sinds 1979 is dat verboden in Madagaskar. Ondertussen is het aantal walvissen rond het eiland weer langzaam aan het toenemen.

Touroperator Footprints organiseert een bijzondere negentien daagse groepsreis naar Madagaskar, waar onder andere walvissen kijken op het programma staat. De beste tijd om ze te zien is van juni tot en met september, en daarom vindt de reis plaats in september.

Andere hoogtepunten: het Isalo Nationaal Park, waar ring-staartmaki's, kameleons en de springende sifaka's leven, en ook nog de mooie stranden en koraalriffen van Ifaty en een spectaculaire treinreis door het groene zuidoostelijke deel van het eiland.

Vertrek op 2 september met een groep van acht tot twaalf personen. Prijs: 3990 euro per persoon, inclusief de vluchten. (MS)

Vroeger werd er in de Indische Oceaan gejaagd op walvissen, maar sinds 1979 is dat verboden in Madagaskar. Ondertussen is het aantal walvissen rond het eiland weer langzaam aan het toenemen. Touroperator Footprints organiseert een bijzondere negentien daagse groepsreis naar Madagaskar, waar onder andere walvissen kijken op het programma staat. De beste tijd om ze te zien is van juni tot en met september, en daarom vindt de reis plaats in september. Andere hoogtepunten: het Isalo Nationaal Park, waar ring-staartmaki's, kameleons en de springende sifaka's leven, en ook nog de mooie stranden en koraalriffen van Ifaty en een spectaculaire treinreis door het groene zuidoostelijke deel van het eiland. Vertrek op 2 september met een groep van acht tot twaalf personen. Prijs: 3990 euro per persoon, inclusief de vluchten. (MS)