Waarheen aardling?

Een kijkje nemen op de planeet Tatooine ('Star Wars') in Ong El Jemel, Tunesië. © Geeky Travel

De nieuwe Belgische reisorganisatie Geeky Travel stelt reizen samen voor fans van technologie, de ruimte, sciencefiction, films, strips en andere geeky dingen.

Een reis door Middle Earth in Nieuw-Zeeland onder leiding van Gamling, rider of Rohan, gespeeld door acteur Bruce Hopkins, een self-drive tour door het zuiden van de VS die helemaal in het teken van ruimtereizen staat, een bezoek aan de Anime Fair Tokyo, een Geeky Group Trip door Sillicon Valley in Californië en een Star Wars Discovery Tour door Tunesië.

Dit zijn maar een paar van de reizen die de nieuwe Belgische reisorganisatie Geeky Travel samenstelt voor fans van technologie, de ruimte, geschiedenis, films, strips en andere ‘geeky’ dingen.

U heeft momenteel de keuze uit 22 reizen waaronder vijf thematische groepsreizen die plaatsvinden op een specifiek tijdstip. De overige reizen zijn individueel zodat u op ieder moment in het jaar kan vertrekken.

Sommige van die reizen worden begeleid door een deskundige gids, andere kunt u geheel op eigen houtje ondernemen. Ook kunt u een ‘geeky’ reis naar wens laten samenstellen. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content