Als het van de nationale luchtvaartmaatschappij Etihad Airways afhangt, start uw luxevakantie al voor u landt. Ook in de lucht kunt u zich een emir of prinses wanen. Flying nanny's, die de zorg voor kinderen op zich nemen zodat ouders zorgeloos kunnen reizen, bestonden al.

Nu doet Etihad daar nog een schepje bovenop. Vanaf december 2014 kunnen reizigers een eigen hotelsuite boeken in de Airbus A380, met privé-badkamer én persoonlijke butler. Ongeziene luxe en technologische snufjes die nauw aansluiten bij het imago van Abu Dhabi.

Want terwijl andere steden trots zijn op hun verleden en toeristen aantrekken door historische plekken in de kijker te zetten, wil Abu Dhabi de stad van de toekomst zijn.

Toch kunnen ook romantische zielen er hun hart ophalen: feeërieke oosterse versiering en exotische palmbomen zijn nooit veraf. (AVE)

Als het van de nationale luchtvaartmaatschappij Etihad Airways afhangt, start uw luxevakantie al voor u landt. Ook in de lucht kunt u zich een emir of prinses wanen. Flying nanny's, die de zorg voor kinderen op zich nemen zodat ouders zorgeloos kunnen reizen, bestonden al. Nu doet Etihad daar nog een schepje bovenop. Vanaf december 2014 kunnen reizigers een eigen hotelsuite boeken in de Airbus A380, met privé-badkamer én persoonlijke butler. Ongeziene luxe en technologische snufjes die nauw aansluiten bij het imago van Abu Dhabi. Want terwijl andere steden trots zijn op hun verleden en toeristen aantrekken door historische plekken in de kijker te zetten, wil Abu Dhabi de stad van de toekomst zijn. Toch kunnen ook romantische zielen er hun hart ophalen: feeërieke oosterse versiering en exotische palmbomen zijn nooit veraf. (AVE)