Een man kan bijvoorbeeld een romantische trip boeken voor een potentiële partner, maar kan nog steeds met een kameraad gaan als ze hem afwijst, zegt Vueling in een infografiek waarin het nieuwe ticket wordt uitgelegd.

Wie gebruik wil maken van de optie, moet wel 2 euro per ticket meer betalen. Klanten die voor het ticket kiezen, krijgen tot 72 uur de tijd om de details in te vullen van hun reisgezel. Lukt hen dat niet, dan moeten ze alleen reizen, en zijn ze het geld dat ze betaald hebben voor het tweede ticket kwijt. (Belga/LP)

Een man kan bijvoorbeeld een romantische trip boeken voor een potentiële partner, maar kan nog steeds met een kameraad gaan als ze hem afwijst, zegt Vueling in een infografiek waarin het nieuwe ticket wordt uitgelegd. Wie gebruik wil maken van de optie, moet wel 2 euro per ticket meer betalen. Klanten die voor het ticket kiezen, krijgen tot 72 uur de tijd om de details in te vullen van hun reisgezel. Lukt hen dat niet, dan moeten ze alleen reizen, en zijn ze het geld dat ze betaald hebben voor het tweede ticket kwijt. (Belga/LP)