In Maidstone kunt u meemaken hoe Kerstmis in 1940 werd gevierd. Gaat u liever nog verder terug in de tijd: Leeds Castle neemt u mee naar het kerstfeest in de victoriaanse tijd. Ook de andere kastelen in Kent hullen zich in kerstsfeer.

De zalen in Hever Castle worden verlicht met honderden kaarsen en haardvuren, en in de tuinen kunt u een speciale winterwandeling maken. Het kasteel van Tonbridge viert kerst met livemuziek, vuurwerk en kerstlichtjes, en in Penshurst Place kunt u deelnemen aan een kerstrondleiding. En natuurlijk mag een bezoekje aan Dickens World in Chatham niet ontbreken.

Omdat Kent zo dichtbij ligt, is een korte uitstap prima mogelijk. DFDS Seaways biedt in de winter bovendien aantrekkelijke tarieven van Duinkerke of Calais naar Dover.

Voor een tweedaagse reis voor een auto met negen inzittenden betaalt u tot 28 maart (met uitzondering van de weken tussen 14 december en 6 januari) 39 euro. Dit tarief is geldig wanneer u vóór 13 december 2012 boekt en aanbiedingscode E48SB vermeldt. Voor een vierdaagse reis betaalt u onder dezelfde voorwaarden 49 euro. Vermeld bij uw reservering de code E96SB. (MS)

In Maidstone kunt u meemaken hoe Kerstmis in 1940 werd gevierd. Gaat u liever nog verder terug in de tijd: Leeds Castle neemt u mee naar het kerstfeest in de victoriaanse tijd. Ook de andere kastelen in Kent hullen zich in kerstsfeer. De zalen in Hever Castle worden verlicht met honderden kaarsen en haardvuren, en in de tuinen kunt u een speciale winterwandeling maken. Het kasteel van Tonbridge viert kerst met livemuziek, vuurwerk en kerstlichtjes, en in Penshurst Place kunt u deelnemen aan een kerstrondleiding. En natuurlijk mag een bezoekje aan Dickens World in Chatham niet ontbreken. Omdat Kent zo dichtbij ligt, is een korte uitstap prima mogelijk. DFDS Seaways biedt in de winter bovendien aantrekkelijke tarieven van Duinkerke of Calais naar Dover. Voor een tweedaagse reis voor een auto met negen inzittenden betaalt u tot 28 maart (met uitzondering van de weken tussen 14 december en 6 januari) 39 euro. Dit tarief is geldig wanneer u vóór 13 december 2012 boekt en aanbiedingscode E48SB vermeldt. Voor een vierdaagse reis betaalt u onder dezelfde voorwaarden 49 euro. Vermeld bij uw reservering de code E96SB. (MS)