Verre en onbekende oorden ontdekken en tegelijk aan vrijwilligerswerk doen. De combinatie is perfect mogelijk dankzij Jobstop. Het biedt verschillende sociale vrijwilligersprojecten aan in een boeiende omgeving: Zuid-Afrika.

De wijde wereld intrekken op zoek naar avontuur, gecombineerd met actief vrijwilligerswerk. Dat is de droom van vele jongeren en Airstop helpt de verwezenlijking ervan een handje. Het reisbureau organiseert 'Jobstop', een initiatief waarmee u de keuze hebt tussen verschillende sociale vrijwilligersprojecten. Eerder richtte het bureau dergelijke projecten op in Thailand en China, maar nu ook in Zuid-Afrika. Met het project "Amazing Grace" kan u verwaarloosde, mishandelde of zieke kinderen helpen in een kinderopvangcentrum. Schuilt er een computerfreak in u, dan is er nog het "Wild Coast Schools Project", waar u kunt lesgeven en computerlabs opbouwen.

Voor echte dierenvrienden is er een speciale aanbieding: u kunt als vrijwilliger aan de slag in een opvangtehuis voor wilde katten in Zuid-Afrika. Tot het takenpakket van "Het Leeuwenproject Ukutala" behoort onder andere de verzorging van de leeuwenwelpjes. Houdt u meer van neushoorns, giraffen en de zeldzame antilopen, dan is "The Sable Ranch Project" meer iets voor u. Al reizend vrienden maken, internationale contacten leggen en uw CV een boost geven. Dat zijn nog maar enkele van de vele voordelen van vrijwilligerswerk.

Aïsa Knockaert

Voor meer informatie en projecten kunt u op de website van Jobstop terecht.

Verre en onbekende oorden ontdekken en tegelijk aan vrijwilligerswerk doen. De combinatie is perfect mogelijk dankzij Jobstop. Het biedt verschillende sociale vrijwilligersprojecten aan in een boeiende omgeving: Zuid-Afrika. De wijde wereld intrekken op zoek naar avontuur, gecombineerd met actief vrijwilligerswerk. Dat is de droom van vele jongeren en Airstop helpt de verwezenlijking ervan een handje. Het reisbureau organiseert 'Jobstop', een initiatief waarmee u de keuze hebt tussen verschillende sociale vrijwilligersprojecten. Eerder richtte het bureau dergelijke projecten op in Thailand en China, maar nu ook in Zuid-Afrika. Met het project "Amazing Grace" kan u verwaarloosde, mishandelde of zieke kinderen helpen in een kinderopvangcentrum. Schuilt er een computerfreak in u, dan is er nog het "Wild Coast Schools Project", waar u kunt lesgeven en computerlabs opbouwen. Voor echte dierenvrienden is er een speciale aanbieding: u kunt als vrijwilliger aan de slag in een opvangtehuis voor wilde katten in Zuid-Afrika. Tot het takenpakket van "Het Leeuwenproject Ukutala" behoort onder andere de verzorging van de leeuwenwelpjes. Houdt u meer van neushoorns, giraffen en de zeldzame antilopen, dan is "The Sable Ranch Project" meer iets voor u. Al reizend vrienden maken, internationale contacten leggen en uw CV een boost geven. Dat zijn nog maar enkele van de vele voordelen van vrijwilligerswerk. Aïsa KnockaertVoor meer informatie en projecten kunt u op de website van Jobstop terecht.