Met tafels voor lijkschouwingen en koelcellen hoopt hij klanten aan te trekken die op zoek zijn naar een origineel verblijf.

De eigenaar Hadyn Pearce kreeg de site enkele jaren geleden in zijn bezit. "In een van de kamers gaan we een dubbel bed plaatsen, er zijn ook drie autopsietafels en twee koelcellen die gebruikt kunnen worden", aldus Pearce.

Het lijkenhuis, dat uit de jaren 1950 stamt, maakt deel uit van het psychiatrisch ziekenhuis New Norfolk Hospital for the Insane in Willow Court. Het gaat om een aantal historische gebouwen die gerestaureerd werden.

Pearce wil zijn hotel begin 2013 openen. (Belga/MS)

Met tafels voor lijkschouwingen en koelcellen hoopt hij klanten aan te trekken die op zoek zijn naar een origineel verblijf. De eigenaar Hadyn Pearce kreeg de site enkele jaren geleden in zijn bezit. "In een van de kamers gaan we een dubbel bed plaatsen, er zijn ook drie autopsietafels en twee koelcellen die gebruikt kunnen worden", aldus Pearce. Het lijkenhuis, dat uit de jaren 1950 stamt, maakt deel uit van het psychiatrisch ziekenhuis New Norfolk Hospital for the Insane in Willow Court. Het gaat om een aantal historische gebouwen die gerestaureerd werden. Pearce wil zijn hotel begin 2013 openen. (Belga/MS)