Voordelige wellnessbehandelingen in de Algarve

Van 2 tm 9 oktober kunt u tijdens de Algarve Spa Week genieten van flinke kortingen op wellnessbehandelingen en overnachtingen in luxe hotels in de Portugese Algarve.

Van 2 tm 9 oktober kunt u tijdens de Algarve Spa Week genieten van flinke kortingen – soms wel tot vijftig procent – op wellnessbehandelingen en overnachtingen in luxe hotels in de Portugese Algarve.

Het is voor het eerst dat de Spa Week in de Algarve wordt gehouden, een concept dat in landen als Amerika, Engeland en Brazilië reeds een groot succes blijkt. Het moet een terugkerend evenement worden, dat elk jaar rond dezelfde periode plaatsvindt.

Deelnemende hotels zijn: Hilton Vilamoura, The Lake Resort, Grande Real Santa Eulalia, Royal Marina Olhão, Vila Vita Parc Hotel, Quinta do Lago, Crown Plaza Vilamoura, Vila Monte Resort, Tivoli Marina Vilamoura en Tivoli Victoria.

“De Algarve staat vooral bekend om haar prachtige stranden, vele zonuren en glooiende golfbanen, maar biedt daarnaast ook een ruime keuze aan hoge kwaliteit spa- en wellness faciliteiten. Middels dit initiatief kunnen we dat laten zien,” aldus Mario Candeias, woordvoerder namens de initiatiefnemers van de Spa Week.

Over de Algarve

De Algarve wordt aan twee kanten door de Atlantische Oceaan omgeven. Door de gunstige ligging heeft de Algarve een heerlijk klimaat: zonnige zomers, niet te koude winters en er waait altijd een Atlantisch briesje.

Naast het uitstekende klimaat is de Algarve bekend om haar prachtige stranden, witte huisjes, smakelijke wijnen en het vrolijke temperament van de lokale bewoners. In de pittoreske dorpjes kan je de Moorse invloeden in de lokale kunst en architectuur ontdekken en opgaan in de emotionele klanken van de authentieke fado muziek.

Informatie

Algarve Spa Week

Visit Algarve

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content