Voordelig weekendverblijf bij Hilton

© Wikicommons

Hotelgasten die tot 31 januari 2011 een weekend in een van hotels in de Hilton Worldwide portefeuille boeken kunnen tot 50% besparen op hun verblijven (inclusief ontbijt) tijdens elk weekend in 2011.

De hotels die deelnemen aan de actie zijn Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton of Home2 Suites by Hilton.

Om deel te nemen aan de Any Weekend, Anywhere actie van Hilton HHonors moeten klanten naar HHonors.com/weekend surfen en een verblijf in een deelnemend hotel uit de Hilton Worldwide portefeuille boeken.

De aanbieding is geldig voor weekendverblijven tussen 17 december 2010 en 31 december 2011 en is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Leden van HHonors ontvangen aan het einde van hun verblijf bovendien dubbele basispunten, als dank voor hun loyaliteit.

Voor meer informatie of om lid te worden van Hilton HHonors, surf naar HHonors.com.

Voorwaarden

Boek tussen 6 december 2010 en 31 januari 2011 voor een verblijf tussen 17 december 2010 en 31 december 2011 tijdens het weekend in een van de deelnemende hotels uit de Hilton Worldwide portefeuille. Actie onder voorbehoud van beschikbaarheid. Een volledige en niet terugvorderbare aanbetaling is vereist op het moment van de boeking. De boeking moet minimaal zeven (7) dagen voor aankomst worden gedaan. Kortingen variƫren van 20%-50% op de geselecteerde tarieven. Er kunnen data voorkomen waarop geen kamers beschikbaar zijn. Aanvullende voorwaarden en beperkingen zijn van toepassing en verschillen per merk en per regio. Kijk voor meer informatie op www.hhonors.com/weekend.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content