Voordelig naar Jordanië met de Jordan Pass

© iStockphoto

De gloednieuwe 88 euro kostende Jordan Pass biedt gratis toegang tot meer dan veertig bezienswaardigheden in Jordanië waaronder Petra, Jerash, Wadi Rum.

De gloednieuwe door het Ministerie van Toerisme en Oudheden uitgegeven Jordan Pass maakt het mogelijk Jordanië op een veel voordeliger manier te bezoeken.

Het Koninkrijk Jordanië bezit een schat aan historische, natuurlijke en culturele bezienswaardigheden. Denk maar aan de woestijnstad Petra, de oude Romeinse stad Jerash, de prachtige woestijn van Wadi Rum,de citadel in Amman en de honderen jaren oude kastelen in de woestijn. Bovendien zorgt het aangename klimaat ervoor dat het een land is dat je het hele jaar door kan bezoeken.

De Jordan Pass maakt een reis naar Jordanië nog makkelijker en voordeliger. Je koopt de pas online voor 70 Jordaanse dinar (ongeveer 88 euro) en kan daarmee gratis de veertig bezienswaardigheden bezoeken die op de website van de Jordan Pass staan. Daar vindt u ook enkele suggesties voor toeristische routes door het land.

Als je weet dat een dagkaart voor alleen Petra alleen al 50 dinar (63 euro) kost wordt duidelijk hoeveel je met de Jordan Pass kan besparen. Bovendien hoef je nergens in de rij te staan want je hebt je tickets al. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content