Kamperen met twee volwassenen en drie kinderen tot vijf jaar voor maximaal 15 euro per nacht? Dat kan met de CampingCard ACSI, dé kortingskaart voor het laagseizoen.

Voor 11, 13 of 15 euro kunt u met uw kinderen of kleinkinderen op 376 campings in Europa terecht. In totaal is de CampingCard geldig op 2109 kampeerplaatsen in 19 Europese landen. Verscheidene campings bieden extra kortingen zoals 7 overnachtingen voor de prijs van 6.

Bij de kaart hoort een CampingCard-gids met miniatlas waarop alle campings staan aangegeven plus uitgebreide informatie over alle campings.

U kunt de kortingskaarten los kopen of een abonnement afsluiten. Dat laatste heeft als voordeel dat u verzekerd bent van een kaart, want in de losse verkoop gaan de kaarten razendsnel over de toonbank. Bovendien krijgt u de kaart dan als eerste.

Voor een CampingCard ACSI plus gids betaalt u 13,95 euro.

Kamperen met twee volwassenen en drie kinderen tot vijf jaar voor maximaal 15 euro per nacht? Dat kan met de CampingCard ACSI, dé kortingskaart voor het laagseizoen. Voor 11, 13 of 15 euro kunt u met uw kinderen of kleinkinderen op 376 campings in Europa terecht. In totaal is de CampingCard geldig op 2109 kampeerplaatsen in 19 Europese landen. Verscheidene campings bieden extra kortingen zoals 7 overnachtingen voor de prijs van 6. Bij de kaart hoort een CampingCard-gids met miniatlas waarop alle campings staan aangegeven plus uitgebreide informatie over alle campings. U kunt de kortingskaarten los kopen of een abonnement afsluiten. Dat laatste heeft als voordeel dat u verzekerd bent van een kaart, want in de losse verkoop gaan de kaarten razendsnel over de toonbank. Bovendien krijgt u de kaart dan als eerste. Voor een CampingCard ACSI plus gids betaalt u 13,95 euro.