Voor een prikje overnachten in een luxehotel

HotelSpecials organiseert voor de derde keer de HotelWeek. U kunt dan voor 25 euro overnachten in een luxe viersterrenhotel.

HotelSpecials organiseert voor de derde keer de HotelWeek. Voor 25 euro per persoon per nacht inclusief ontbijt is het al mogelijk om in een luxe 4-sterrenhotel te overnachten en voor 35 euro in een vijfsterrenhotel.

De HotelWeek duurt van dinsdag 8 november 9.00 uur tot en met dinsdag 15 november om 18 uur. De overnachtingen vinden plaats in de eerste week van januari 2012 en het weekend van 13 tot en met 15 januari 2012.

Nieuw tijdens HotelWeek 2012

Luxe hotels die normaal gesproken buiten het budget vallen worden nu voor iedereen toegankelijk. De hotelactie die viersterrenhotels voor 25 euro en vijfsterrenhotels voor 35 euro aanbiedt, doet er dit jaar een schepje bovenop met de luxe VIP-arrangementen.

In die VIP-arrangementen waarvoor u vanaf 50 euro per persoon per nacht betaalt zijn extra’s zoals een driegangendiner, laat uitchecken en gratis fietshuur inbegrepen. Het aanbod is met ruim 200 hotels in steden als Düsseldorf, Amsterdam en Brussel overigens groter dan ooit.

Wie de HotelWeek volgt op Twitter of Facebook maakt kans op een gratis overnachting in een van de luxe hotels tijdens de HotelWeek voor 2 personen, inclusief ontbijt. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content