VN-label voor touroperators

De Nederlandse reisorganisatie SNP Natuurreizen heeft het eerste Travelife Certified-duurzaamheidscertificaat voor touroperators van de VN ontvangen.

De Nederlandse reisorganisatie SNP Natuurreizen heeft uit handen van de secretaris-generaal van de VN Wereld Toerisme Organisatie het eerste Travelife Certified-duurzaamheidscertificaat voor touroperators ontvangen.

Ook TUI Nederland (Arke, Holland International en KRAS.nl) en Kuoni (Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO) kregen zo’n onderscheiding. Deze reisorganisaties voldoen daarmee aan maar liefst 150 criteria op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Opgericht door biologen

Dat SNP Natuurreizen het certificaat krijgt, is geen verrassing omdat de touroperator vanaf de oprichting, 25 jaar geleden, oog heeft gehad voor het milieu. De initiatiefnemers waren niet voor niets biologen.

De reisorganisatie streeft er bij het samenstellen van het reisprogramma naar de negatieve effecten tot een minimum te beperken en de positieve effecten juist te stimuleren.

SNP Natuurreizen is dé specialist in Nederland op het vlak van actieve en avontuurlijke rondreizen en biedt groepsreizen, individuele reizen en fiets- en wandelvakanties naar bestemmingen over de hele wereld.

Voor gezinnen met kinderen zijn er onder de naam Travelkids originele vakanties, waarbij bijvoorbeeld ezeltochten, kanotochten of canyoning op het programma staan. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content