Vliegtuigsuite door Zoover verkozen tot beste hotel van Nederland

Het bijzondere vliegtuigsuite hotel in Teuge (Gelderland) heeft de Zoover Award voor het beste hotel van Nederland gewonnen.

Met een gemiddelde van 9,8 neemt het vliegtuigsuite hotel in Teuge (Gelderland) de titel over van Hotel Kogerstaete, dat de afgelopen vier jaar als beste uit de bus kwam. Vliegtuigsuite heeft slechts 1 kamer, maar wel een hele aparte.

De suite biedt alles voor een onvergetelijk verblijf: gegarandeerde privacy, een unieke ervaring, volop luxe en een prachtig uitzicht vanuit de cockpit. Volgens bezoekers van Zoover is slapen in deze oude Russische Ilyushin 18 een onvergetelijke ervaring: “Het uitzicht vanuit je bed is fantastisch, je kijkt zo de cockpit in”.

Vliegtuigsuite door Zoover verkozen tot beste hotel van Nederland
© Zoover

Hotel de Eenhoorn in het Zeeuwse Oostbrug wist de tweede plaats te veroveren en op de derde plaats staat Hotel Van der Valk “Het Aresthuis”. Volgens bezoekers van Zoover biedt deze omgebouwde gevangenis de gasten een unieke sfeer en heeft het geweldig personeel.

Villa Oldenhof voor de vijfde keer beste Bed & Breakfas

Villa Oldenhof in het Utrechtse Abcoude wint voor de vierde keer in de categorie Bed & Breakfast. Met eveneens een 9,8 is Villa Oldenhof toonaangevend voor Nederlandse accommodatiehouders.

Landal Waterpark Terherne beste vakantieparkLandal Waterpark Terherne bezet twee van de drie plaatsen in de top 3 vakantieparken. De winnaar van vorige editie, Landal Strandhuisjes vinden we op de tweede plaats. Landgoed het Rheins in Overijssel sluit de top drie.

Beste Camping

Dat je niet groot hoeft te zijn om een Zoover Award in de wacht te slepen bewijst Boerderijcamping de Beek in het Overijsselse Buurse. Achter een echte Twentse Boerderij is deze kleinschalige camping opgetrokken. De gastvrijheid van de uitbaters wordt zeer goed beoordeeld. Zeeland telt de meeste campings in de top 25, namelijk 8, Drenthe is goede tweede met 7 campings.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content