Vlaamse New York-gids Patrick Van Rosendaal stelt boek BE NY voor

Patrick Van Rosendaal, de enige officiële Vlaamse stadsgids in New York, komt zijn boek BE NY voorstellen in zijn vaderland.

Patrick Van Rosendaal, de enige officiële Vlaamse stadsgids in New York, komt zijn boek BE New Y ork voorstellen in zijn vaderland.

Met een lezing en signeersessies stelt de stadsgids zijn boek over zijn geliefde stad New York voor aan het Vlaamse publiek met een heuse tour langs Connections Travel Stores.

De Vlaming die zijn hart verloor aan New York

Patrick Van Rosendaal volgde zeven jaar geleden een geliefde naar de Verenigde Staten en verloor er vervolgens zijn hart aan New York. Zijn liefde voor de stad leidde tot een leven als stadsgids in de Big Apple. En met succes, want hij mag zich een officieel erkend lid noemen van GANYC, de prestigieuze beroepsvereniging voor stadsgidsen. Zijn stadsgidsbedrijf Be New York blijft groeien en Patrick en zijn team gidsten al meer dan tienduizend bezoekers door New York.

Stadsgids en handleiding voor New York-lovers

Be New York wordt uitgegeven bij Lannoo en wordt voorgesteld als originele stadsgids over de meest intrigerende stad ter wereld. Ook doet het boek dienst als handleiding die je snel en eenvoudig leert om New Yorker te zijn.

In de uitgebreide stadsgids ontdek je samen met Patrick van Rosendaal de levenswandel, voorkeuren en gewoontes van 24 kleurrijke New Yorkers. Ze delen hun ervaringen en geven je elk een unieke kijk op het leven in New York. Ze wijden je in waar je de beste plekjes kan vinden om te genieten van kunst, cultuur of lekker eten. Hun rustpunten, favoriete café’s en koffiebars worden voorgesteld aan de lezer. Ook kooplustigen vinden leuke adresjes in dit boek. (LP)

Praktisch

Op zaterdag 25 oktober start hij zijn tour in de Connections Travel Store in Antwerpen.

Place to be: Schoenmarkt Antwerpen van 11 u tot 13 u. Schrijf je in voor deze of een andere sessie via eventbrite. Aanwezigheid bij deze sessies is gratis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content