Vintage B&B in Nieuwpoort

© Verne

Suite 17 is een minimalistische, stijlvolle en met vintage meubels ingerichte B&B in Nieuwpoort die allesbehalve kil aandoet.

Waar: Nieuwpoort

Waarom: op 17 en 18 oktober wordt de slag om de IJzer en de onderwaterzetting van de IJzervlakte van honderd jaar geleden herdacht. Op een stuk van 84 kilometer langs het toenmalige front zullen 10.000 deelnemers vuur ontsteken, en kunstenaars maken negen grote kunstwerken van vuur. Dit belangrijke evenement wordt muzikaal begeleid door Arno. Op 18 oktober krijgt het een muzikaal vervolg met optredens van onder anderen Ozark Henry, Amatorski en Het Zesde Metaal.Meer info op www.gonewest.be.

B&B: Suite 17

Suite 17 is een minimalistische, stijlvolle en met vintage meubels ingerichte B&B die allesbehalve kil aandoet. Het huis werd gebouwd als vakantiewoning.

Elke kamer heeft een eigen badkamer. Met de andere gasten deel je de keuken, de zithoek met bibliotheekhoek, een grote tafel om samen aan te eten, moderne open haard, en de ommuurde tuin met groot terras en verwarmde zwemvijver.

Het huis kan ook in zijn geheel gehuurd worden en biedt dan plaats aan dertien gasten. De gastheer en gastvrouw verzorgen iedere ochtend een ontbijt dat enkel uit streekproducten bestaat.

Het centrum van Nieuwpoort ligt op vijf minuten rijden, en het strand is gemakkelijk te bereiken met de tram die vlakbij stopt. U kunt er ook met de fiets op uit trekken. U kunt er huren bij de B&B.

De kamers zijn te boeken vanaf 86 euro per nacht op basis van twee personen, inclusief ontbijt. Voor een extra persoon op de kamer boven de twaalf jaar betaalt u 25 euro, voor kinderen 15 euro.

Suite 17

Ieperstraat 17

8620 Nieuwpoort

Tel.: 0479 47 47 22

info@suite17.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content