Vijf reizen voor fotografiefanaten

© Bart Heirweg

Is je fototoestel jouw ideale reisgezel? Dan zijn deze vijf reizen van ’t Zuiderhuis jouw misschien wel op het lijf geschreven.

Is je fototoestel jouw ideale reisgezel? Dan zijn deze vijf reizen van ’t Zuiderhuis jouw misschien wel op het lijf geschreven.

Onder begeleiding van een professionele fotograaf schiet je de mooiste beelden voor blijvende herinneringen tijdens één van deze vijf groepsreizen. Wie snel is kan nog mee naar Ijsland (augustus 2014) voor een mooie mix van het vulkanische Landmannalaugar-gebied, de streek van de Vatnajökull, IJslands grootste ijskap, en de gestileerde landschappen van de zuidkust. In september 2014 gaat er ook een reis door naar Oost-Finland. Ervaar de Finse herfst, in het grensgebied tussen Finland en Rusland, waar één van de laatste ongerepte wildernissen van Europa te bewonderen is.

Eind januari vertrekt een groep naar Noorwegen, waar je unieke beelden van het noorderlicht kunt schieten. De langgerekte zonsopkomst en -ondergang in Noorwegen zorgen voor een indrukwekkend en kaleidoscopisch spektakel. De voorjaarstrip naar IJsland (maart 2015) helemaal ook in het teken van het Noorderlicht. Hoewel de dagen al langer zijn dan bij ons, blijft de zon laag boven de horizon wat zorgt voor gouden strijklicht en rijke kleurschakeringen.

Tot slot is er ook nog de reis naar Toscane (eind juni 2015) om werelderfgoed vast te leggen. Heerlijke fotomomenten worden afgewisseld met het genieten van de streek en haar vruchten.

Meer info: http://www.vreemdekontinenten.be/thema/t/181/fotografiereizen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content