Vijf hotels waar kinderen met open armen ontvangen worden

© GF

In de meeste hotels zijn kinderen van harte welkom, maar in deze vijf worden ze extra in het zonnetje gezet.

Marriott Harbour Lake, Orlando (Verenigde Staten)

Naast de Universal Studios en Walt Disney World ligt het Marriott Harbour Lake hotel. Het hotel is perfect voor families die de beroemde Amerikaanse parken willen bezoeken. Ook in het hotel is er genoeg te doen voor kinderen waaronder een gigantisch interactief schip dat in het zwembad ligt, een waterpark met glijbanen en een minigolfbaan. In de gezellige familiekamers kunnen de kleintjes heerlijk in slaap vallen na een dag vol onvergetelijke indrukken.

Anassa Hotel
Anassa Hotel© GF

Anassa Hotel, Polis (Cyprus)

In dit luxe hotel worden kinderen extra goed verzorgd. Het hotel heeft vijf verschillende kinderclubs voor leeftijdscategorieën van de allerjongsten tot tieners. Het dagelijkse activiteitenprogramma bevat onder andere bakken, dansen, spelletjes spelen, duiken en tennissen. Een speciaal kindermenu is beschikbaar in het restaurant, waarbij een vroeg diner mogelijk is. Wel zo gezellig om met de hele familie samen te dineren.

Martinhal Beach Resort
Martinhal Beach Resort© GF

Martinhal Beach Resort & Hotel, Sagres (Portugal)

Dit prachtige strandhotel heeft alles voor een geslaagde familievakantie. Kinderen kunnen er kiezen uit een groot aantal activiteiten: ze kunnen meedoen aan een speurtocht, balsporten spelen, zich laten schminken, piratenfeestjes vieren en kooklessen volgen. Het hotel ligt aan het strand, dus de kleintjes kunnen afkoelen in het heldere zeewater of één van de vier zwembaden. Slapen kan in een eigen familiestrandhuis.

Jungle Aqua Park
Jungle Aqua Park© GF

Jungle Aqua Park, Hurghada (Egypte)

Jungle Aqua Park is gebouwd rondom een groot waterpark met 21 zwembaden en 35 glijbanen. Ook kunnen de kinderen heerlijk spelen in het golfslagbad of de rafting rivier. Het strand ligt op nog geen kilometer afstand en gratis bussen brengen de hotelgasten er naartoe. Het hotel serveert zes buffetten in verschillende themarestaurants en daar hoort uiteraard een passend kindermenu bij.

Rocco Forte Brown's Hotel
Rocco Forte Brown’s Hotel© GF

Rocco Forte Brown’s Hotel, Londen (Verenigd Koninkrijk)

In het hart van het modebewuste Mayfair ligt dit luxe familievriendelijke hotel met extra aandacht voor de kinderen. Zij ontvangen in hun kamer een welkomstcadeau en een koekje met hun naam erop. Ook is er speelgoed voor in bad met natuurlijk heel veel badschuim aanwezig. Na het badderen trekken de kleintjes de minibadjas en minibadslippers van het hotel aan. Nog een verhaaltje voor het slapengaan? In de kinderbibliotheek bij de receptie kunnen kinderen een grote collectie aan boeken en films lenen.

(Hotels.com/MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content