Vier Halloween tussen de trollen in Han

© GF

Het grote Hanlloweenfeest is aangebroken op het Domein van de Grotten van Han: de Grot is omgetoverd tot een spookhuis waar trollen je de stuipen op het lijf jagen en tussen de dieren in het Wildpark kom je plotseling magische creaturen tegen.

Tijdens de hele herfstvakantie, van zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november is het Domein van Han in Halloweensfeer versierd en worden de bezoekers verrast met allerhande animaties.

Nieuw dit jaar is de attractie l’Antre des Trolls. Tijdens dit nieuwe parcours door de Grot van Han maken de bezoekers een ontdekkingstocht door de weerzinwekkende wereld van de trollen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Grot van Han is omgetoverd tot een spookhuis, met compleet nieuwe scenes en versieringen. De vreemde bewoners van het spookhuis dwalen rond in de zalen en galerijen en in het Wildpark loop je magische wezens tegen het lijf.

Op 31 oktober en 1, 2 en 3 november ’s avonds presenteert het Domein een ultiem Halloweenavontuur: een wandeling van twee kilometer door het duistere Wildpark waar dan vreemde dingen plaatsvinden. Ontmoet de mysterieuze bewoners – heksen, vampiers, weerwolven -, die maar één keer in het jaar tonen waartoe ze in staat zijn.

Partner Content