Aanschouw de winterse wereld uit de tijd van de prehistorie, de Romeinen en de Middeleeuwen in het Archeon.

Van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari is het Archeon in het Nederlandse Alphen aan de Rijn geheel in wintersfeer gehuld, compleet met kerstbomen, haardvuurtjes en twee ijsbanen.

Er is een levende kerststal en een middeleeuwse kermis. Op de ijsbanen kunt u schaatsen op botten, die in de middeleeuwen glissen werd genoemd. Verder zult u waarzeggers, goochelaars, narren en verhalenvertellers tegenkomen.

Op zaterdag 12 en zondag 13 december staat Archeon in het teken van Fantasy & Gothic tijdens de Midwinter Fair. In het park komt u dan overal trollen, bosgremlins, elfjes, wicca's en kruidenvrouwtjes tegen. Folk- en Celticbands zorgen voor muzikale omlijsting.

Aanschouw de winterse wereld uit de tijd van de prehistorie, de Romeinen en de Middeleeuwen in het Archeon. Van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari is het Archeon in het Nederlandse Alphen aan de Rijn geheel in wintersfeer gehuld, compleet met kerstbomen, haardvuurtjes en twee ijsbanen. Er is een levende kerststal en een middeleeuwse kermis. Op de ijsbanen kunt u schaatsen op botten, die in de middeleeuwen glissen werd genoemd. Verder zult u waarzeggers, goochelaars, narren en verhalenvertellers tegenkomen. Op zaterdag 12 en zondag 13 december staat Archeon in het teken van Fantasy & Gothic tijdens de Midwinter Fair. In het park komt u dan overal trollen, bosgremlins, elfjes, wicca's en kruidenvrouwtjes tegen. Folk- en Celticbands zorgen voor muzikale omlijsting.