De Spaanse regisseur Cristóbal Vila maakte deze video over de eeuwenoude tradities in Japan. Hij probeert een "kalme en gebalanceerde atmosfeer te creëren door het gebruik van licht, compositie, materialen, beweging en motieven." Hij vindt inspiratie in de natuur, architectuur, tuinen.....

Cristóbal Vila noemt het filmpje "Wabi-Sabi: A Handful of Memories from Traditional Japan". Wabi-Sabi betekent "de schoonheid van het vergankelijke, het imperfecte, het rustieke en de melancholie." The School of Life legt in deze video uit wat Wabi Sabi precies betekent.

Benieuwd hoe Cristóbal Vila zijn video maakte?

(MS via Open Culture)

De Spaanse regisseur Cristóbal Vila maakte deze video over de eeuwenoude tradities in Japan. Hij probeert een "kalme en gebalanceerde atmosfeer te creëren door het gebruik van licht, compositie, materialen, beweging en motieven." Hij vindt inspiratie in de natuur, architectuur, tuinen.....Cristóbal Vila noemt het filmpje "Wabi-Sabi: A Handful of Memories from Traditional Japan". Wabi-Sabi betekent "de schoonheid van het vergankelijke, het imperfecte, het rustieke en de melancholie." The School of Life legt in deze video uit wat Wabi Sabi precies betekent.Benieuwd hoe Cristóbal Vila zijn video maakte?(MS via Open Culture)