'Besides the traffic, California is a beautiful place', zegt de maker van deze puike video. Sean Slobodan toont je met veel gevoel voor esthetiek een stukje van de Amerikaanse staat door zijn camera en in slow motion, vanaf de landing in de luchthaven. Daarna gaat het richting stad, en - ver van alle drukte - van het uitgestrekte Yosemite National Park naar de beach en de oceaan, ook een obligate halte. Voor het vliegtuig weer opstijgt krijg je nog een zonsopgang mee.

Met zijn filmpje wil de regisseur een ode brengen aan de kleuren die fonkelen in Californië. Relaxerend, en een beetje om bij weg te dromen.

'The Color of California' werd opgepikt door 'Vimeo Staff picks', een selectie van de beste en mooiste video's door het team achter Vimeo.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/167788267?color=14e3b3&title=0&byline=0&portrait=0&badge=0" width="640" height="274" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe><p><a href="https://vimeo.com/167788267">The Color of California</a> from <a href="https://vimeo.com/seanslobodan">Sean Slobodan</a> on <a href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

'Besides the traffic, California is a beautiful place', zegt de maker van deze puike video. Sean Slobodan toont je met veel gevoel voor esthetiek een stukje van de Amerikaanse staat door zijn camera en in slow motion, vanaf de landing in de luchthaven. Daarna gaat het richting stad, en - ver van alle drukte - van het uitgestrekte Yosemite National Park naar de beach en de oceaan, ook een obligate halte. Voor het vliegtuig weer opstijgt krijg je nog een zonsopgang mee. Met zijn filmpje wil de regisseur een ode brengen aan de kleuren die fonkelen in Californië. Relaxerend, en een beetje om bij weg te dromen.'The Color of California' werd opgepikt door 'Vimeo Staff picks', een selectie van de beste en mooiste video's door het team achter Vimeo.

The Color of California from Sean Slobodan on Vimeo.