Het koppel heeft een reis- en werkvisum, waardoor ze onderweg geld kunne verdienen voor hun reizen. Omdat overnachten en uit eten gaan vaak duur is, kopen ze per continent een busje, waarin ze slapen en koken. Aan het eind van de rit, verkopen ze het busje opnieuw, zodat ze geen verlies maken op vervoerskosten.

Werken doen ze in Westerse landen, zodat ze een goed loon kunnen verdienen, en reizen voornamelijk in landen waar het dagelijks leven goedkoop is. Zo bezochten ze onder meer Nepal, India, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. Ze trokken ook al naar Australië en Europa, maar daar moesten ze wat creatiever omspringen met hun geld.

Via hun blog kan je Lauren en Craig volgen tijdens hun avonturen.

Het koppel heeft een reis- en werkvisum, waardoor ze onderweg geld kunne verdienen voor hun reizen. Omdat overnachten en uit eten gaan vaak duur is, kopen ze per continent een busje, waarin ze slapen en koken. Aan het eind van de rit, verkopen ze het busje opnieuw, zodat ze geen verlies maken op vervoerskosten. Werken doen ze in Westerse landen, zodat ze een goed loon kunnen verdienen, en reizen voornamelijk in landen waar het dagelijks leven goedkoop is. Zo bezochten ze onder meer Nepal, India, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. Ze trokken ook al naar Australië en Europa, maar daar moesten ze wat creatiever omspringen met hun geld. Via hun blog kan je Lauren en Craig volgen tijdens hun avonturen.