Van een museumwaardig stadje in Amerika tot een verlaten eiland in Japan, waar de slechterik van James Bond-prent 'Skyfall' zich huisvestte: stuk voor stuk zijn de locaties in deze video bijzondere plekken. Tijd en de weerselementen knauwden aan de gebouwen en gaven hen een ruwe en spookachtige look.

Duik mee in deze ruïnes, spooksteden en vergeten kolonies en voel de griezelige atmosfeer ademen in je nek. Wat gebeurde er met de mensen die er woonden? Waarom zijn deze plekken zo verlaten? Allemaal vragen die ons te binnen schieten tijdens het bekijken van deze video. (LP)

Van een museumwaardig stadje in Amerika tot een verlaten eiland in Japan, waar de slechterik van James Bond-prent 'Skyfall' zich huisvestte: stuk voor stuk zijn de locaties in deze video bijzondere plekken. Tijd en de weerselementen knauwden aan de gebouwen en gaven hen een ruwe en spookachtige look. Duik mee in deze ruïnes, spooksteden en vergeten kolonies en voel de griezelige atmosfeer ademen in je nek. Wat gebeurde er met de mensen die er woonden? Waarom zijn deze plekken zo verlaten? Allemaal vragen die ons te binnen schieten tijdens het bekijken van deze video. (LP)