Verblijf in het magische ‘Harry Potter’-hotel in Londen

© Facebook

Het boetiekhotel The Georgian House in Londen biedt sinds kort tovenaarskamers aan in thema van de populaire boekenreeks over Harry Potter.

Het boetiekhotel The Georgian House in Londen biedt sinds kort tovenaarskamers aan in thema van de populaire boekenreeks over Harry Potter.

Fans van de boeken over de tovenaarsleerling en de magische wereld die J.K. Rowling heeft gecreëerd, kunnen hun hartje ophalen in Londen. Ook The Georgian House, een hotel dat al actief is sinds 1851, surft mee op de golf van de populaire Harry Potter gerelateerde activiteiten in Londen, die heel wat volk lokken. Het hotel heeft twee kamers heringericht in de stijl van Zweinstein, de school waar Harry, Ron en Hermelien opgeleid worden. Houten bedden, toverdrankflessen, grote koffers, ketels en andere rekwisieten die doen denken aan de wereld van Harry Potter, zorgen voor een toverachtige setting.

Gasten kunnen kiezen voor het volledige Harry Potter-pakket, waarbij ze niet alleen slapen in magische tovenaarskamers, maar ook tickets krijgen voor de Dreuzel wandeltoer en voor de Harry Potter-bus die je naar de Warner Brothers Studio Tour brengt. Toegang tot de filmstudio’s zijn ook inbegrepen in het pakket.

Het hotel laat weten dat, hoewel ze zich ook richten op gezinnen, ze tot nu toe vooral jonge koppels over de vloer hebben gekregen. Het gaat om fans van de boeken die samen opgroeiden met Harry Potter en zich daarom aangetrokken voelen tot dit soort themakamers.

Surf voor meer info en boekingen naar de website van The Georgian House. Accio reservatie! (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content