Dit zijn een paar voorbeelden van de vele skigebieden die Vermont telt. Daarnaast liggen er talloze langlaufcentra in deze staat. Het heuvelachtige landschap biedt voor langlaufers een waar eldorado.

Uitgestrekte loipes, prachtige vergezichten en goede accommodaties zorgen voor een ware winterbeleving.

Maar skiën en langlaufen vormen slechts een deel van de winterpret. In Vermont kun je ook ijsvissen, sledetochten maken met huskies, snowmobilen en sneeuwschoenwandelen.

Al ver voordat het sporten waren verplaatsten men zich in Vermont op ski's en sneeuwschoenen tijdens de strenge en sneeuwrijke wintermaanden.

75 % van de oppervlakte van Vermont is bos en tijdens een tocht op ski's of te voet kom je dus ook veel wild tegen als vossen, herten en elanden. Vermont telt 52 beschermde natuurparken.

Informatie

Vermont Vacation

Dit zijn een paar voorbeelden van de vele skigebieden die Vermont telt. Daarnaast liggen er talloze langlaufcentra in deze staat. Het heuvelachtige landschap biedt voor langlaufers een waar eldorado. Uitgestrekte loipes, prachtige vergezichten en goede accommodaties zorgen voor een ware winterbeleving. Maar skiën en langlaufen vormen slechts een deel van de winterpret. In Vermont kun je ook ijsvissen, sledetochten maken met huskies, snowmobilen en sneeuwschoenwandelen. Al ver voordat het sporten waren verplaatsten men zich in Vermont op ski's en sneeuwschoenen tijdens de strenge en sneeuwrijke wintermaanden. 75 % van de oppervlakte van Vermont is bos en tijdens een tocht op ski's of te voet kom je dus ook veel wild tegen als vossen, herten en elanden. Vermont telt 52 beschermde natuurparken.InformatieVermont Vacation