Veel te beleuven in Leuven

Waar Leuven

Waarom De Beleuvenissen op drie vrijdagavonden, 18 juli, 25 juli en 8 augustus in Leuven. Op de Grote Markt, Oude Markt en Vismarkt treden nationale en internationale artiesten op. Op 15, 16, en 17 augustus volgt Marktrock, het drie dagen durende popfestival met dit jaar onder andere Praga Khan, Gorki en Paul de Leeuw.

HotelThe Lodge Heverlee

Overnachten in een historische vierkanthoeve in een groene omgeving en met een zestiende-eeuws kasteel voor de deur en toch niet ver buiten het centrum van Leuven? Dat kan in Hotel The Lodge.

Deze voormalige afspanning (een soort herberg) van het Arenbergkasteel werd mooi gerenoveerd en omgebouwd tot een gezellig hotel met brasserie De Oude Kantien. In de 25 grote hotelkamers zijn originele elementen behouden en gecombineerd met een inrichting in natuurlijke kleuren.

The Lodge biedt zijn bezoekers enkele leuke arrangementen die kunnen variëren per maand. Momenteel kunt u bijvoorbeeld het Ravage-arrangement boeken voor 99 euro per persoon: een overnachting met ontbijtbuffet, een welkomstdrankje en viergangenmenu, een combiticket tot het Museum M met de tentoonstelling Ravage, Kunst en cultuur in tijden van conflict, de schatkamer van Sint-Pieter, het Stadhuis en de Bibliotheek-toren, plus een retourticket voor de bus.

Ook Romantiek in stijl, Ontdek Leuven en Fiets- of Wandelarrangement zijn mogelijk.

Hotel The Lodge Heverlee telt 25 kamers. Voor een eenpersoonskamer betaalt u vanaf 85 euro, voor een tweepersoonskamer vanaf 95 euro en voor een suite 115 euro, inclusief ontbijt. Hotel The Lodge Heverlee, Kantineplein 3, 3001 Heverlee (Leuven), 016 50 95 09

(MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content