Een InterRail Pass in Italie is voortaan meer dan alleen een voordelige manier om met de trein te reizen en biedt een hele rits kortingen op musea en rondleidingen.

Kaarthouders van de InterRail Italië Pass krijgen voortaan korting op toegangskaarten voor de musea van het Vaticaan, de Sixtijnse kapel en de Catacomben van Domitilla. Daarnaast mogen ze deze attracties binnengaan via de speciale snelle entrees zonder van tevoren te hoeven boeken.

Voor diegenen die nu gaan reizen, is de korting ook van toepassing op de speciale vrijdagavondopeningen van de musea van het Vaticaan in september en oktober.

Kaarthouders van de InterRail Italië Pass kunnen verder profiteren van kortingstickets voor de Roma Christiana minibusexperience. Deze tour neemt de bezoekers mee in de tuinen van het Vaticaan, een reis naar het historische epicentrum van het pausdom.

Een ander nieuw voordeel van de InterRail Italië Pass is een korting van 10 procent op de open stadsbezichtigingsbussen in Firenze, Rome, Napels, Pisa, Verona, Padua, Triëste, Turijn, Genua, Milaan en Livorno.

Wat is een InterRail Pass

De InterRail Italië Pass is beschikbaar voor reizen in de 1e en 2e klasse en biedt een keuze van drie, vier, zes of acht reisdagen binnen een periode van een maand.

Let erop dat de InterRail Italië Pass niet geldig is in het thuisland van de kaarthouder, dus Italianen mogen geen gebruik maken van deze voordelen.

Alle voordelen op een rijtje:

EuroRail Promotions

Een InterRail Pass in Italie is voortaan meer dan alleen een voordelige manier om met de trein te reizen en biedt een hele rits kortingen op musea en rondleidingen. Kaarthouders van de InterRail Italië Pass krijgen voortaan korting op toegangskaarten voor de musea van het Vaticaan, de Sixtijnse kapel en de Catacomben van Domitilla. Daarnaast mogen ze deze attracties binnengaan via de speciale snelle entrees zonder van tevoren te hoeven boeken. Voor diegenen die nu gaan reizen, is de korting ook van toepassing op de speciale vrijdagavondopeningen van de musea van het Vaticaan in september en oktober. Kaarthouders van de InterRail Italië Pass kunnen verder profiteren van kortingstickets voor de Roma Christiana minibusexperience. Deze tour neemt de bezoekers mee in de tuinen van het Vaticaan, een reis naar het historische epicentrum van het pausdom. Een ander nieuw voordeel van de InterRail Italië Pass is een korting van 10 procent op de open stadsbezichtigingsbussen in Firenze, Rome, Napels, Pisa, Verona, Padua, Triëste, Turijn, Genua, Milaan en Livorno.Wat is een InterRail Pass De InterRail Italië Pass is beschikbaar voor reizen in de 1e en 2e klasse en biedt een keuze van drie, vier, zes of acht reisdagen binnen een periode van een maand. Let erop dat de InterRail Italië Pass niet geldig is in het thuisland van de kaarthouder, dus Italianen mogen geen gebruik maken van deze voordelen. Alle voordelen op een rijtje:EuroRail Promotions