Na een korte introductie kunt u zelf het roer in handen nemen en grote delen van Europa van op het water aanschouwen.

Een van de mooiste rivieren voor de pleziervaart is de Shannon in Ierland, maar ook de Theems die door Zuid-Engeland met zijn mooie tuinen en historische dorpjes loopt, behoort tot de favoriete bestemmingen.

Nieuwe trajecten dit jaar zijn de Podelta, bekend om zijn roze flamingo's, reigers en snippen en de lagune van Venetië waar u zelfs tot bij de San Marco kunt varen.

Een overzicht van alle trajecten en beschikbare boten vindt u in de brochure 'Zelf varen zonder vaarbewijs'.

Informatie

Gallia

Maaike Schwering

Na een korte introductie kunt u zelf het roer in handen nemen en grote delen van Europa van op het water aanschouwen. Een van de mooiste rivieren voor de pleziervaart is de Shannon in Ierland, maar ook de Theems die door Zuid-Engeland met zijn mooie tuinen en historische dorpjes loopt, behoort tot de favoriete bestemmingen. Nieuwe trajecten dit jaar zijn de Podelta, bekend om zijn roze flamingo's, reigers en snippen en de lagune van Venetië waar u zelfs tot bij de San Marco kunt varen. Een overzicht van alle trajecten en beschikbare boten vindt u in de brochure 'Zelf varen zonder vaarbewijs'.InformatieGallia Maaike Schwering