Vakanties voor eenoudergezinnen

© iStockphoto

Het nieuwe reislabel Maris Life biedt reizen speciaal bedoeld voor alleenstaande ouders die alleen of met hun kinderen op vakantie willen.

“Het is haast niet te geloven dat er zo weinig rekening gehouden wordt met single ouders als het op reizen aankomt”, zegt single mama Mariska Nunes. Daarom richtte ze Maris Life op, een nieuw label van touroperator Corendon speciaal bedoeld voor alleenstaande ouders die alleen of met hun kinderen op vakantie willen.

Bij de reizen wordt zowel met de single ouder als met de kinderen rekening gehouden: de kinderen kunnen zich amuseren in een Kids Club of met allerlei leuke activiteiten en voor de ouders zijn er gelijkgestemden om een praatje mee te maken of een cocktail mee te drinken.

Maris Life biedt reizen naar tien bestemmingen waaronder Ibiza, Kreta en andere Griekse eilanden, de Spaanse Costa del Sol en Macedonië en in de winter naar Bulgarije, Curaçao en Fuerteventura. Maar ook kamperen in Friesland behoort tot de mogelijkheden.

Telkens is er minstens één excursie in de prijs inbegrepen en staan er speciale activiteiten gepland die de ouders samen met de kinderen kunnen doen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content