Wie op een van de 330 deelnemende adresjes in Limburg vakantie viert, krijgt de gratis toeristische Limburg Vakantiepas.

Die kaart biedt kortingen bij 54 attracties in Belgisch en vanaf nu ook in Nederlands Limburg. De pas geeft bijvoorbeeld korting op het Openluchtmuseum Bokrijk, het Mijnmuseum in Beringen, Maasmechelen Village, het Natuurhistorisch Museum in Maastricht en de Steenkolenmijn in Valkenburg.

Ook nieuw is dat de houders van de kaart 50 procent reductie krijgen op de bussen van De Lijn. Ze betalen met de Limburg Vakantiepas 3,50 in plaats van 7 euro voor een dagkaart. Bovendien worden de toeristische attracties die met de bus bereikbaar zijn in de routeplanner van De Lijn opgenomen.

Ook voor dagjestoeristen gelden voordelen: de gratis Limburgpas geeft korting op 26 attracties in Belgisch Limburg en 13 in Nederlands Limburg. Die pas is onder andere verkrijgbaar in 48 toeristische infokantoren, 114 fietscafés en verscheidene dagattracties. (MS)

Wie op een van de 330 deelnemende adresjes in Limburg vakantie viert, krijgt de gratis toeristische Limburg Vakantiepas. Die kaart biedt kortingen bij 54 attracties in Belgisch en vanaf nu ook in Nederlands Limburg. De pas geeft bijvoorbeeld korting op het Openluchtmuseum Bokrijk, het Mijnmuseum in Beringen, Maasmechelen Village, het Natuurhistorisch Museum in Maastricht en de Steenkolenmijn in Valkenburg. Ook nieuw is dat de houders van de kaart 50 procent reductie krijgen op de bussen van De Lijn. Ze betalen met de Limburg Vakantiepas 3,50 in plaats van 7 euro voor een dagkaart. Bovendien worden de toeristische attracties die met de bus bereikbaar zijn in de routeplanner van De Lijn opgenomen. Ook voor dagjestoeristen gelden voordelen: de gratis Limburgpas geeft korting op 26 attracties in Belgisch Limburg en 13 in Nederlands Limburg. Die pas is onder andere verkrijgbaar in 48 toeristische infokantoren, 114 fietscafés en verscheidene dagattracties. (MS)