Vakantiewoningen.be introduceert een primeur op zijn website: kaarten waarop u de vakantiewoning en interessante locaties in de omgeving kan zien.

Vorig jaar introduceerde vakantiewoningen.be, een erkend Belgisch verhuurkantoor van vakantiewoningen in Frankrijk, kaarten van Google Maps op de site zodat bezoekers meteen kunnen zien waar de vakantiewoningen liggen.

Dit jaar voegt de website er een primeur aan toe: niet alleen de vakantiewoningen, maar ook de bezienswaardigheden, luchthavens, treinstations en andere interessante locaties worden op de kaart getoond. Bezoekers krijgen zo in één oogopslag een volledig beeld van wat de streek allemaal te bieden heeft.

Zoekt u liever een vakantiewoning in een brochure dan kunt u via de website de Zomerbrochure 2010 aanvragen.

Maaike Schwering

Vakantiewoningen.be introduceert een primeur op zijn website: kaarten waarop u de vakantiewoning en interessante locaties in de omgeving kan zien. Vorig jaar introduceerde vakantiewoningen.be, een erkend Belgisch verhuurkantoor van vakantiewoningen in Frankrijk, kaarten van Google Maps op de site zodat bezoekers meteen kunnen zien waar de vakantiewoningen liggen. Dit jaar voegt de website er een primeur aan toe: niet alleen de vakantiewoningen, maar ook de bezienswaardigheden, luchthavens, treinstations en andere interessante locaties worden op de kaart getoond. Bezoekers krijgen zo in één oogopslag een volledig beeld van wat de streek allemaal te bieden heeft. Zoekt u liever een vakantiewoning in een brochure dan kunt u via de website de Zomerbrochure 2010 aanvragen. Maaike Schwering