Een onaantrekkelijk vakantiehuis is een domper op je reis. De vraag naar toffe en mooi ingerichte woningen groeit.

De reisorganisator Belvilla bouwt al jaren aan een aanbod van stijlvolle vakantiehuizen over heel Europa.

Het aanbod reikt van de Ardennen tot aan de Middellandse Zee en werd nu pas in Griekenland extra uitgebreid met Mykonos en de Peloponnesus.

Belvilla biedt zowel kastelen aan voor groepen als riante landhuizen, boerderijen, chalets en zelfs grotwoningen.

Het aanbod wordt streng geselecteerd op sfeer, charme, authenticiteit en regionaal karakter. Er zitten zowel luxueuze oorden als eenvoudige stulpjes bij.

Eventueel kan er, afhankelijk van de plek, in catering of extra services worden voorzien. Je hoeft niet per week te boeken, het kan ook voor een lang weekend.

Informatie

Belvilla of 032750505.

Piet Swimberghe

Foto: Koetshuis 'Dans Les Yeux De Ma Mere'

Een onaantrekkelijk vakantiehuis is een domper op je reis. De vraag naar toffe en mooi ingerichte woningen groeit. De reisorganisator Belvilla bouwt al jaren aan een aanbod van stijlvolle vakantiehuizen over heel Europa. Het aanbod reikt van de Ardennen tot aan de Middellandse Zee en werd nu pas in Griekenland extra uitgebreid met Mykonos en de Peloponnesus. Belvilla biedt zowel kastelen aan voor groepen als riante landhuizen, boerderijen, chalets en zelfs grotwoningen. Het aanbod wordt streng geselecteerd op sfeer, charme, authenticiteit en regionaal karakter. Er zitten zowel luxueuze oorden als eenvoudige stulpjes bij. Eventueel kan er, afhankelijk van de plek, in catering of extra services worden voorzien. Je hoeft niet per week te boeken, het kan ook voor een lang weekend.InformatieBelvilla of 032750505. Piet Swimberghe Foto: Koetshuis 'Dans Les Yeux De Ma Mere'