Op 19 en 20 januari wordt in de ruimten van de Waagnatie in hartje Antwerpen de eerste Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen gehouden.

Die publieksreisbeurs wil reizigers die op zoek zijn naar een meer individuele beleving op maat samenbrengen met kleine reisorganisaties die zelf concepten bedenken en aanbieden.

Behalve aan enkele groten, als Joker, Thika of Koning Aap, biedt de beurs ook kleine spelers de gelegenheid tot persoonlijk contact met de klant. Vaak zijn die kleinere organisaties bijna uitsluitend bereikbaar via internet. Nu komen de potentiële reizigers dus wel rechtstreeks in gesprek met de reisexperts.

Daarnaast is er op drie podia een cultureel programma, waar nieuwe boeken ten doop worden gehouden, artiesten optreden en Vlaamse journalisten en auteurs van reisboeken hun opwachting maken.

De organisatie is in handen van Byblos, uitgever van reisboeken en ervaringsdeskundige voor wat betreft reizen op maat.

Pierre Darge

Op 19 en 20 januari wordt in de ruimten van de Waagnatie in hartje Antwerpen de eerste Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen gehouden. Die publieksreisbeurs wil reizigers die op zoek zijn naar een meer individuele beleving op maat samenbrengen met kleine reisorganisaties die zelf concepten bedenken en aanbieden. Behalve aan enkele groten, als Joker, Thika of Koning Aap, biedt de beurs ook kleine spelers de gelegenheid tot persoonlijk contact met de klant. Vaak zijn die kleinere organisaties bijna uitsluitend bereikbaar via internet. Nu komen de potentiële reizigers dus wel rechtstreeks in gesprek met de reisexperts. Daarnaast is er op drie podia een cultureel programma, waar nieuwe boeken ten doop worden gehouden, artiesten optreden en Vlaamse journalisten en auteurs van reisboeken hun opwachting maken. De organisatie is in handen van Byblos, uitgever van reisboeken en ervaringsdeskundige voor wat betreft reizen op maat. Pierre Darge